Over Javekro

Administratiekantoor Javekro is in 1999 opgericht door Tineke Krommenhoek-Eggermont.

Het kantoor is gevestigd aan de Edisonstraat 8D in Oud-Beijerland, in de Hoeksche Waard, net onder de rook van Rotterdam.

De pakketten waar wij o.a. mee werken zijn:
Kleisteen Online Boekhouding, Twinfield, Yuki, Exact, Unit4 en Easylon Salarisadministratie


Over Tineke

Na afronding van mijn SPD (dag)opleiding bij Marcus Verbeek Praehep ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de fiscale- administratieve dienstverlening en accountancy. Om ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven ben ik aansluitend werkzaam geweest als hoofd administratie bij een bedrijf in telecommunicatie. Na 8 jaar heb ik de stap gewaagd en ben ik in 1999 mijn bedrijf gestart door een aantal klanten over te nemen van het administratiekantoor van mijn vader. In 2014 ben ik gestart met de opleiding voor Fiscaal Adviseur bij FSDC aan de Haagse Hogeschool en deze heb ik inmiddels met succes afgerond.

Aangezien ik geen personeel in dienst heb, hebben mijn cliƫnten altijd rechtstreeks contact met mij en verricht ik ook alle werkzaamheden voor mijn cliƫnten, zodat zij kunnen rekenen op mijn ervaring en deskundigheid.

Door deze korte lijnen en het ontbreken van overdracht van werkzaamheden wordt er tijd en geld bespaard en kan ik tegen scherpe tarieven werken, waardoor het voor de ondernemer betaalbaar is.

Offerte

Indien u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen dan inventariseren welke werkzaamheden verricht moeten worden en u dan een passende offerte doen.

Uw voordelen

  • deskundig advies
  • scherpe tarieven
  • jarenlange kennis en ervaring
  • goede en snelle service

wij zijn vandaag open (9:00-17:00)